Tilaa Impropaatti-ryhmä esiintymään
Keikkatilauksia otetaan vastaan ympäri vuoden. Impropaatilla on ollut lähes 100 esitystä mm. TYKY-illoissa, hanketapahtumissa, pikkujouluissa, syntymäpäiväjuhlilla, häissä, messuilla, laivalla, improiltamissa, nuorisotapahtumissa, harjannostajaisissa, talkoissa, tiedetapahtumissa ja kulttuuripäivillä. Esityksiä on tilannut niin valtion, kuntien, yritysten kuin kolmannen sektorinkin henkilöstöt sekä yksityishenkilöt. Impropaatilla on kokemusta myös lapsille, senioreille ja maahanmuuttajille esiintymisestä. Impropaatti esiintyy tarvittaessa eri kielisille yleisöille joko englanniksi tai ilman puhetta. Myös yleismaailmallinen siansaksa ja oravaäänet sekä elekieli onnistuvat. Impropaatti on esittänyt myös valmiiksi käsikirjoitettuja näytelmiä tilaajan toiveiden mukaan. Impropaatin ensimmäinen kaikelle yleisölle avoin esitys "Impropaatin neitsytmatka, vain tappi puuttuu!" nähtiin syksyllä 2011.

Tilaaja saa halutessaan vaikuttaa improesityksen sävyyn. Esitys voi olla sketsityyppistä komediaa, syvällistä draamaimproa tai musiikkipainotteista improvisaatiota. Tunnelmaa keventämään voi tilata myös mokailevan tarjoilijan tai kuokkavieraan.

Esiintymistilaksi riittää jopa muutama neliö. Erityistä valaistus- tai äänitekniikkaa ei tarvita. Improesityksen tilaamista harkitseva voi käydä veloituksetta ennakkoon katsomassa Impropaatin esitystä tai harjoitusesitystä, kunhan tiedustelu tulee noin kuukautta ennen varsinaista esitysajankohtaa.

Impropaatti on saanut esityksistään muun muassa seuraavanlaisia palautteita:

Unelmien täyttymys!
Sehän oli hauskaa!
Esitystä oli erittäin mielenkiintoista ja mukava olla katsomassa.
Nauroin kippurassa!
Ihana, raikas.
Rankka tarina.
Esitykset olivat hauskoja ja herättivät ajatuksia.
En usko, että se oli improvisoitu.
Mokailu tuo tarinaan riemua.
Ihailtavan rohkeaa heittäytymistä esiintyjiltä.

Impropaatin kautta voi myös tilata ohjaajan improvisaatiokurssille. Impropaatti on ohjannut kursseja eri-ikäisille ja eri lähtökohdista oleville ryhmille. Improkurssi saattaa avata ryhmässä olevia lukkoja ja pelkoja. Kurssi ei ole pelkkiä leikkejä ja hassuttelua, vaan niissä tehdään isoja oivalluksia elämästä.

HINNAT (yhdistys ei ole ALV-velvollinen):

Esitys 1 tunti

Esitys 0,5 tuntia

Kurssi, 1 ohjaaja

280 €  

200 €  

á 100 € / tunti + matkakulut


Mikäli esitys on Keski-Suomen ulkopuolella, hintaan lisätään matkakulut. Hinnat ovat samat yksityisille ja yrityksille.


Lisätietoja ja tilaukset (myös lyhyellä varoitusajalla): 

Impropaatti ry 
impropaatti(a) impropaatti.net