Keikkatilaukset

Tilaa Impropaatti esiintymään!

18319253_1450113725009182_9112338814161937893_o

Keikkatilauksia otetaan vastaan ympäri vuoden. Impropaatilla on ollut lähes 100 esitystä mm. TYKY-illoissa, hanketapahtumissa, pikkujouluissa, syntymäpäiväjuhlilla, häissä, messuilla, laivalla, improiltamissa, nuorisotapahtumissa, harjannostajaisissa, talkoissa, tiedetapahtumissa ja kulttuuripäivillä. Esityksiä on tilannut niin valtion, kuntien, yritysten kuin kolmannen sektorinkin henkilöstöt sekä yksityishenkilöt. Impropaatilla on kokemusta myös lapsille, senioreille ja maahanmuuttajille esiintymisestä. Impropaatti esiintyy tarvittaessa eri kielisille yleisöille joko englanniksi tai ilman puhetta. Myös yleismaailmallinen siansaksa ja oravaäänet sekä elekieli onnistuvat.

Tilaaja saa halutessaan vaikuttaa improesityksen sävyyn. Esitys voi olla sketsityyppistä komediaa, syvällistä draamaimproa tai musiikkipainotteista improvisaatiota. Tunnelmaa keventämään voi tilata myös mokailevan tarjoilijan tai kuokkavieraan.

Impropaatti on saanut esityksistään muun muassa seuraavanlaisia palautteita:

Unelmien täyttymys!
Sehän oli hauskaa!
Esitystä oli erittäin mielenkiintoista ja mukava olla katsomassa.
Nauroin kippurassa!
Ihana, raikas.
Rankka tarina.
Esitykset olivat hauskoja ja herättivät ajatuksia.
En usko, että se oli improvisoitu.
Mokailu tuo tarinaan riemua.
Ihailtavan rohkeaa heittäytymistä esiintyjiltä.

Impropaatin kautta voi myös tilata ohjaajan improvisaatiokurssille. Impropaatti on ohjannut kursseja eri-ikäisille ja eri lähtökohdista oleville ryhmille. Improkurssi saattaa avata ryhmässä olevia lukkoja ja pelkoja. Kurssi ei ole pelkkiä leikkejä ja hassuttelua, vaan niissä tehdään isoja oivalluksia elämästä aina luottamuksen vahvistamisesta kuuntelemisen merkitykseen saakka.

HINNAT (yhdistys ei ole ALV-velvollinen):

[Jyväskylän alueella]

  • 0-30 min esitys (200€)
  • yli 30 min esitykset (280€)
  • Yli tunnin mittaiset keikat hinnoitellaan erikseen, pyydä rohkeasti tarjous!

Ohjauskeikkahinnasto:

  • 60€ / h / ohjaaja

[Jyväskylän ulkopuolella hintoihin lisätään matkakulut]

Kysy lisätietoa tarvittaessa impropaatti@impropaatti.net